Beoordelingen van DSTRCT-DZ Diemen

Recente recensies van DSTRCT-DZ Diemen

5 sterren na 21 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker broodje. Zonder meer een positieve ervaring.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sandwiches, lekker brood (banquette), goed beleg en heerlijke saus/dressing! Zeker aan te raden!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje carpaccio, vriendelijk personeel

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zijn de broodjes lekker en goed belegd. Altijd vriendelijk personeel. Aanwinst voor de wijk.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, snelle service, vriendelijk personeel.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Wel druk in het het café zelf en een tikkeltje langzaam.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse baguette met bacon, kipfilet, tomaat, avocado en sla Precies op tijd klaar Dat was een fijne lunch

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service. Echt een aanwinst voor de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle broodjes waren erg lekker. Stond klaar op de tijd dat ik het kwam afhalen. Goede service en super lekkere broodjes.

Reactie van DSTRCT-DZ:Beste Saskia, bedankt voor de complimenten, daar worden wel erg blij van! Hopelijk tot snel!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Awesome food , awesome service!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Always good food and friendly service.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

3 overheerlijke broodjes afgehaald vandaag: gegrilde kip, truffel avocado en humus gegrilde groenten Precies op de afgesproken tijd stond alles klaar

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige service en bestelling was keurig op tijd klaar. Heerlijke broodjes en sla. We hebben genoten. Tip: voeg alternatieve keus toe aan gerechten op de website. Bijvoorbeeld wel/geen kaas of wel/geen zonnebloempitten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Suuuuuper tasty!! I just wish I could add extra ingredients to my sandwich when I order.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Blij met zulke lekkere sandwiches, koffie en shakes hier op het plein. Ook blij met het team daar. Tot snel, Graz rob

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke stokbroodjes (carpaccio en tonijnsalade) besteld en ze lagen klaar op de afgesproken tijd, ideaal! Wel aan de prijs, maar oké, ze zijn ook echt wel heeeel erg lekker ....